Follow AddSecure

​Paetronicsista tulee Vehco

Press release   •   Apr 11, 2019 04:30 GMT

Vehco ilmoittaa Suomen johtavan raskaan kaluston hallintajärjestelmien toimittajan, Paetronicsin nimen vaihtamisesta Vehcoksi. Yhden vahvan tuotemerkin avulla yritys voi toimia tehokkaammin kaikkialla Pohjoismaissa ja sen ulkopuolella.

AddSecuren omistama Vehco ilmoitti tänään nimeävänsä uusimman hankintansa Paetronicsista Vehcoksi. Suomen johtava raskaan kaluston hallintajärjestelmien toimittaja Paetronics on ollut osa Vehcoa tammikuusta 2019 lähtien ja toimii jatkossa saman brändin alla. Yhdistämällä Paetronicsin toiminnot ja nimen Vehco nopeuttaa kasvuaan ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppanien osalta nimenmuutos ei vaikuta tarjottujen tuotteiden tai palvelujen laatuun, mutta ne hyötyvät lisätuotteista, ohjelmistoista ja innovaatioista.

”Tarjoamme edelleen asiakkaillemme Suomessa ja kaikkialla Euroopassa parhaita ajoneuvo- ja kuljetusalan hallintapalveluita, kun asiakkaamme saavat kansainvälisen brändin monia etuja”, sanoo Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä.

”Kaksi kokenutta organisaatiota yhdistää nyt kaiken osaamisensa yhteiseen tuotemerkkiin, joka kertoo asiakkaille, että Vehco on johtava toimittaja kun on kyse FMS-järjestelmistä Euroopassa. Paetronicsilla on vakiintunut asema Suomen markkinoilla, ja meillä on vahva perusta Vehco-brändin rakentamiselle ja vahvistamiselle Pohjoismaissa ja muuallakin ”, kertoo Vehcon toimitusjohtaja Johan Frilund.

About AddSecure
AddSecure is a leading European provider of premium solutions for secure critical communications and data. The company serves over 50 000 customers and partners around Europe with secure communications and solutions that help customers safeguard their life- and business-critical applications. This helps save lives, protect property and vital societal functions, and drive business. AddSecure offers solutions within Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids and Smart Transport.The company founded in the early 1970s today employs more than 450 staff in 12 countries. AddSecure is headquartered in Sweden and has regional offices as well as a network of distributors around Europe. 
AddSecure is majority-owned by Castik Capital, a European private equity fund with a long-term approach to value creation, founded in 2014.